Хотелски комплекс Предел

Хотелски комплекс Предел е отворен целогодишно за гости от България и света и им предлага една вълнуваща почивка в подножието на величествените планини Рила и Пирин. Комплексът е разположен в една от най-известните планински курортни местности в страната – седловината Предела, която разделя Пирин от Рила планина. Още с приближаването на местността, погледът е привлечен от гъстите букови и борови гори, усеща се чистият, свеж въздух и хармонията на природата.

Разположението на Хотелски комплекс “Предел” в едноименната местност го прави подходящ, както за спокойна почивка сред тишината на планината, така и за весела ваканция с приятели. 

Любителите на планинския туризъм имат възможност да обходят множеството туристически пътеки и маршрути, които тръгват от местността Предела, а с настъпването на зимата – да практикуват любимите си зимни спортове на първокласните ски писти.

Сигурно е, че в Хотелски комплекс Предел никога няма да скучаете! Районът предлага отлични условия за планинско колоездене, конна езда, лов, риболов, пикник и разходки сред природата. Феновете на силните усещания ще вдигнат адреналина си с рафтинг, парапланинг и каякинг.

Допълнителна информация

 • Адрес:
  Местност Предел
  2760 Разлог, България
 • Телефон:
  0878 434 930
 • Брой стаи:
  38 стандартни двойни стаи с възможност за 1 допълнително легло
 • Удобства:
  Ресторант
  Басейн с бар
  Сауна
  Парна баня
  Фитнес
  Детски кът
 • Развлечения:
  Риболов
  Организиране на пикници
  Разходки и пешеходни преходи
  Транспорт до ски пистите в м. Кулиното и до Банско
List with onlain bookmakersGBETTING