Хиляди рокери с бензин в кръвта на Мото-рок фест „Предел”

Мото-рок фест „Предел" всяка година през юли

Едно от най-големите събития в живота на рокерите е мото-рок фест "Предел".

Рокери на различна възраст от цялата страна се събрат в местността „Предел", за да забъркат най-големият мото-рок купон с много музика, адреналин и аромат на бензин. Любителите на екстремните скорости показват уникални мотори с екстравагантен дизайн и още по-уникални татуси.
Един от най-интересните моменти от двудневния фест е почетната обиколка на Разлог и демонстрациите за майсторско и най-атрактивно каране на мотор.

През двата дни мотоциклетистите се забавляват с различни състезателни игри като дартс от мотор, бутане на бирен кег с мотоциклет, мятане на бирен кег, дърпане на въже.
Емоционално и с висок градус на настроението преминава и изборът на най-добра машина-самоделка, за най-много татуировки и всички останали забавления.


Мото-рок фестивалът се провежда под мотото "Карай с каска" и се посещава и от хора, които не членуват в мото клубове и не са рокери, но са привърженици на превозните средства на две колела, рок музиката, хубавата природа и невероятните емоции. Наред с това, фестът се гордее с все по-голямо международно участие и интерес през всяка от годините от първия събор насам.

List with onlain bookmakersGBETTING