SPA изкушения

SPA и Wellness изкушения в уюта на Пирин

България е страната с най-много минерални извори в света след Исландия. Досега у нас са открити и проучени близо 600 минерални извори, от който над 80 на сто с лечебни свойства и с температура на водата от 20 до 101 °C. Голяма част от минералните води у нас извират от голяма дълбочина, което е гаранция за тяхната чистота.

Богата на минерални води е и територията на дестинация Разлог. На сравнително малка територия са съсредоточени повече от 80 извора, бликащи от земните недра с различна температура. Термалните води на Разлог, Баня, Бачево и Елешница са силно лечебно средство при заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, дихателните органи, храносмилането и т.н.

Това изобилие от водни ресурси, предразполага и предлагането на богата палитра от процедури, с които да поглезите тялото и сетивата си. Освен комфорта на луксозните комплекси в района ви очаква и уюта на великолепните природни дадености.

Избягайте от големия град и рутината на натовареното ежедневие и се отправете към „Дестинация Разлог“. Отпуснете се и се потопете в света на СПА изживяванията. Отдавайки се на СПА процедури, глезите сетивата си и се разделяте със стреса.

List with onlain bookmakersGBETTING