Съветникът на министъра на земеделието и храните посети офиса на туристически информационен център „Дестинация Разлог“

Експерти от Министерството на земеделието и храните, начело със съветника на министъра на земеделието и храните – г-н Стефан Робер посетиха и разгледаха работещият офис на туристически информационен център „Дестинация Разлог“. Посещението на офиса на „Дестинация Разлог” бе с цел да се покаже интересен и успешно изпълнен проект по прилагане на ос 4 Лидер от ПРСР 2007 – 2013г. в Разлог.

Офисът на туристически информационен център „Дестинация Разлог“ бе част от обектите, включени в програмата на г-н Робер. Реализиран по мярка 323 „ Съхранение и възобновяване на селското наследство“, проектът „Разгледай, чуй и опитай Разлог“, успя да впечатли екипа от експерти с реализираните дейности, сред които фестивалите - „1000 носии на едно място“, „Фестивал на баницата в Разлог“ и „Изложение на местни производители“, които успяха да утвърдят Разлог като фестивален град.

С изключителен интерес бяха разгледани изложбите от петте ателиета, които са подредени в офиса. Ценен се оказа и издаденият от екипа на ТИЦ „Дестинация Разлог“ туристически пътеводител на Разлог, който всеки от тях получи като подарък. Книга – гид, в която всеки жител и гост на планинската община ще намери актуална и изчерпателна информация за всички културни и исторически забележителности, празници и фестивали, хижи и еко пътеки, както и места за настаняване бе високо оценена от експертите.

List with onlain bookmakersGBETTING