„Мениджър за един ден“ в ТИЦ „Дестинация Разлог“

Туристически информационен център „Дестинация Разлог“ бе част от инициативата на Джуниър Ачийвмънт България – „Мениджър за един ден“. На място в офиса, деветокласничката Гергана Фарварова, имаше възможността да приложи придобитите знания и умения в реална среда. Амбициозна и мотивирана, възпитаничката на Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии „Никола Стойчев“ – град Разлог, успя да се адаптира към дейностите изпълнявани в офиса и успешно се справяше с поставените й задачи.
Служителите, работещи в информационният център, запознаха Гергана отблизо с ежедневните си дейности и бяха приятно изненадани от  ентусиазмът й да популяризира района на община Разлог като туристическа дестинация. 
Тя не скри, че с удоволствие би се включила в мероприятията и фестивалите, организирани от екипа на „Дестинация Разлог“. 
Ученичката получи и своят сертификат за участие в инициативата „Мениджър за един ден“ и покана да бъде част от предстоящите фестивали, организирани от „Дестинация Разлог“, които предстоят да бъдат проведени.
 

Галерия със снимки

List with onlain bookmakersGBETTING