Мотоделтапланеризъм

Полетът с мотоделтапланер - едно от най-вълнуващите предложения, които предлага Разлог и е съпоставим само с полета на птицата.

Полетът започва от малка площадка извън Разлог, която се използва за излитане и кацане на мотоделтапланери. Това е една невероятна възможност за летене в района на Разложката котловина, над Пирин и близките върхове на Рила. Инструкторът Илия Вълканов практикува парапланеризъм повече от 10 години и над 5 лети с мотоделтапланер, има повече от 2000 полета.

За да се качи човек на мотоделтапланер не е нужно да притежава специални спортни умения или физическа подготовка, а само достатъчно силно желание. За туристите, които се докосват до това усещане за кратко, то оставя незабравим спомен. За други се превръща в страст и те се връщат към него отново и отново, искайки за пореден път да почувстват адреналиновите вълни.

Полетите с мотоделтапланер са подходщи за хора, които желаят да се разходят из небето и да погледнат от ниско и високо. Да усетят вятъра и свободата на това, да са във въздуха.

Тандемното летене с мотоделтапланер се доближава повече до летене с малко, ултралеко самолетче. Позицията на човек по време на полет е седнал на седалка. Излита се и се каца от писта. От вас се иска само да дойдете до мястото за летене.

List with onlain bookmakersGBETTING